skip to Main Content
Hjarnø Camping

Hjarnø Camping

Skal du også holde ferie i Danmark?
Kom og nyd den smukke ø & slip for stress og jag.

Hjarnø Camping – En stemningsfuld og hyggelig campingplads med masser af spændende faciliteter.  Campingpladsen er vurderet som den 2. bedste campingplads, i hele Danmark i sin kategori af Campingrådet.

Feriehus Udlejes - Nordre Strandgård NO 3

Feriehus udlejes - Nordre Strandgård NO 3

Feriehuset har udsigt over vandet til flere sider. Ligger fredeligt i den nordvestlige ende af øen. Der er 100 meter til strand. Huset har 4 værelser, 2 stuer, et stort moderne køkken, et mindre badeværelse og en dejlig stor have. Der er senge til 8 personer og mulighed for 2 ekstra opredninger.

Adressen er Nordre Strandvej 3. 

Ferielejlighed V. Galleri Kirkesvinget

Ferielejlighed v. Galleri Kirkesvinget

Lejligheden ligger cirka 5 minutters gang fra færgelejet på Hjarnø og skråt overfor Hjarnø Kirke. Der er kort afstand til vand og strand.

Den Gamle Lejrskole

Den gamle lejrskole

Bo lige i vandkanten. Perfekt for større grupper eller den store familie. Bo i køjerum eller familierum. Gode køkkenfaciliteter, fællesrum og skøn terrasse.

Kontakt:
Palle, tlf.: +45 50 84 00 48
Mail: pallebhansen@gmail.com

Sven, tlf.: +45 23 30 41 30

Hjarnø teltplads

Teltpladsen ligger på en stor græsmark ned mod vandet – lige efter kirken. Der er en stor åben plads med bålplads, der er adgang fra vej og strand.

Pladsen kan frit benyttes af vandrere, cyklister, kajakroer og ryttere. Heste kan tøjres.
Toilet og vand forefindes i nærheden ved kirken og havnen, som ligger 300 meter væk. Indkøb kan foretages ved Hjarnø Camping én kilometer derfra. Det er højest tilladt at overnatte 2 nætter

Spørg i Galleri Kirkesvinget

Hytte Ved Vestergård Mølleri På Hjarnø

Hytte ved Vestergård Mølleri på Hjarnø

“Svensk Stuga” på Hjarnø, en lille ø i Horsens Fjord. Færge afgang fra Snaptun 36 gange om dagen.
Hytten, på 10m2, ligger på en mindre gård. I hytten er der en mini køkken med komfur, køleskab, vask med varm vand, en sovsofa (140x200cm) inkl.sengetøj, bord og stole. Toilet og brusebad er få skridt derfra på stedets Gårdbutik. På gården findes der får, hønse, gæs, bier, køkkenhave og og kornmarker. Alt er økologiske dyrket med henblik på bevaring af gamle danske sorter, både korn og dyr.

Kontakt Ingrid: +45 60688397

Hjarnø Bådehavn

Hjarnø Bådehavn

Hvis du kommer sejlende, så er du velkommen i vores lille hyggelige lystbådehavn.

Havnefoged, Jens Andersen

Back To Top