skip to Main Content

feb
23
søn
2020
Koncert med Teilhard Frost på Vestergård Mølleri, Hjarnø
feb 23 kl. 19:00 – 21:00

Folkemusik som House-Concert. Teilhard Frost er en fremtrædende canadisk multiinstrumentalist og instrumentproducent, der skal “wow” os med en samling traditionel appalachisk musik. Frost har specialiseret sig i traditionelle fiddle-melodier og har en særlig interesse i Appalachian Mountains med sine sange, der fremkalder en følelse af mysterium og drama. Han har tilbragt de sidste tolv år på turné med det kritikerroste band Sheesham, Lotus og ‘Son, mens han udviklede sit soloshow. Han bor på Wolfe Island og lager banjos, aftensmad og sin seng. Færgen sejler fra Snaptun kl 18.30, færge billetten bliver refunderet ved indgangen! Det er en ti minutters gåtur fra havnen. Koncerten starter kl 19.00 Billetter 100,00 kr. Der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer. mere info 60688397 eller købe billetten på Min Landsby Arrangeret af Ø-Liv Hjarnø med støtte fra Statens Kunstfond og Hedensted Kommune

feb
29
lør
2020
Vinterfest i forsamlingshuset – Lørdag den 29.2. Hjarnø Forsamlingshus
feb 29 kl. 18:30 – 20:30

Cafeen har lovet at levere noget lækkert mad.

Revyen sørger for underholdning (hvis altså den kommer op at stå, som man sir’)

OG musikken spiller op til dans

Tilmelding til Irma Tlf.: 40736933 eller her på app’en – Betaling lige så.

VELMØDT!!!!!!!!!!

mar
20
fre
2020
Outdoor Camp på Livsstilsefterskolen Hjarnø (kun for drenge)
mar 20 kl. 16:00 – mar 22 kl. 14:00

Er du klar til at lade dig udfordre af elementerne i det tidlige forår? Klar til at opleve livet i det kolde vand, varmen fra bålet og glæden ved at overnatte under åben himmel – ovenikøbet sammen med en flok nye venner?
Outdoor Camp er en weekend med masser af oplevelser og udfordringer. I klassisk nordisk friluftstradition løser vi opgaverne i fællesskab og med respekt for den natur, vi er i.
Vi skal fiske, bygge lejr, undersøge havbunden og lave mad over åben ild. Uanset om du har en masse friluftserfaring, eller om du skal overnatte i det fri for første gang, præsenterer vi dig for noget nyt – og giver dig nogle super fede oplevelser.

Fredag overnatter vi inde på efterskolen og lørdag bygger vi campen færdig og sover ude. Måltiderne spiser vi omkring bålet, hvor vi også tilbereder maden hele weekenden. Når du igen er p”å Hjarnøfærgen med kurs mod fastlandet, er det med oplevelser i bagagen, der måske smager af flere eventyr i det fri. Og hvem ved, måske du har skabt venskaber for livet.

Outdoor Camp er kun for drenge mellem 11 – 15 år.

Tilmelding:
Der er begrænset antal pladser, så meld dig til allerede nu.

Prisen for arrangementet er 745 kr.

Med i prisen er al transport mellem Snaptun og skolen på Hjarnø, alle måltider, overnatning, en masse aktiviteter og store naturoplevelser.
Du skal selv kun medbringe det mest basale som: sovepose, liggeunderlag og varmt tøj.

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2020

mar
22
søn
2020
Våsen fra Sverige – Folkemusik i Hjarnø Forsamlingshus.
mar 22 kl. 19:30 – 22:00

En af nordens største folkmusik bands, de har spillet i over 30 år og turnéet verden over.

Olov Johansson, nykelharpe, Mikael Marin, 5 strenge viola og Roger Tallroth, 12 strenget guitar.

En aften med intensiv musik fyldt med humor, moderne og

gammelt på samtid.

 
Drikkevarer og snacks kan købes
 
Dørene åbner kl 19.30

apr
5
søn
2020
Camp Fit and Fun, Den 5. – 8. april 2020 Hovedvejen 41 7130 Juelsminde
apr 5 kl. 16:00 – apr 8 kl. 16:00

Camp Fit and Fun på Livsstilsefterskolen Hjarnø   Skal der ske noget sjovt, hyggeligt og udfordrende?
Er du nysgerrig på, hvad det der efterskole er for noget? Og overvejer du en efterskole med fokus på sundhed og selvværd? Så læs med her! For du har mulighed for at teste efterskolelivet, og det helt særlige fællesskab på Livsstilsefterskolen Hjarnø, i TRE DAGE og se om det er noget for dig.

Vil du møde nye venner, lære at lave lækker sund mad og være aktiv på nye og sjove måder? Så er Camp Fit and Fun lige noget for dig!

Se mere her: www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk

Camp Fit and Fun
apr 5 kl. 16:30 – apr 8 kl. 16:00

Camp Fit and Fun er en 3-dags camp, der samler seje, sjove og modige piger og drenge i alderen 11-15 år. Her er plads til alle og mulighed for at prøve kræfter med nye udfordringer. Naturen på Hjarnø giver os desuden en masse spændende muligheder for at være ude, og for at være aktive og kreative.

Vi afholder Camp Fit and Fun i alle skoleferier. Aktiviteterne skifter og tilpasses årstiden.

Camp Fit and Fun ledes af vores søde instruktører, der har en baggrund inden for både det sundhedsfaglige, det pædagogiske og efterskoleverdenen.

Campen kan være med til at kickstarte en livsstilsændring for dig, og hvem ved, måske er det her du møder din nye bedste ven og veninde?

Kort sagt; en camp med masser af fede oplevelser.

Praktisk
Hvem kan være med?

Campen har plads til 60 børn og unge i alderen 11-15 år.

Pris: 995 kr. for alt; overnatning, forplejning og aktiviteter i 3 dage.

Der er gratis transport mellem Horsens banegård og Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Læs mere på: https://www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk/om-efterskolen/camps-aktiviteter-og-besoegsdage/camp-fit-and-fun-flere-datoer

apr
24
fre
2020
Mor-datter Retreat på Livsstilsefterskolen Hjarnø
apr 24 kl. 16:00 – apr 25 kl. 18:30

Trænger I til kvalitetstid sammen som mor og datter? Har I brug for at hygge jer sammen og have mere tid til hinanden? Og kunne det ikke også være rart at møde andre mødre og døtre, lære noget af hinanden og grine sammen?Livsstilsefterskolen Hjarnø og Pigepotentiale giver jer her muligheden for en dejlig weekend, hvor I kan nyde naturen og stilheden på øen, blive forkælet med god mad og wellness – og hvor I m”åske kan opleve nye sider af hinanden, som mor og datter. Mor-Datter Retreatet henvender sig til mødre med døtre i alderen 11-16 år. Læs mere her: https://www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk/om-efterskolen/camps-aktiviteter-og-besoegsdage/mor-datter-retreat

apr
25
lør
2020
GNOSS Folkemusik fra Skotland i Hjarnø Forsamlingshus
apr 25 kl. 18:30 – 22:30

GNOSS er et nutidigt folkband fra Orkney/Glasgow. De spiller fiol, fløjte, guitar, slagtøj, sang. Traditionel folkemusik med nutidige kompositioner. Kåret som “Up and Coming Artist og the Year” – og “Album og the Year” En ung og dynamisk folk kvartet med violin, fløjte, guitar og perkussion. Gnoss er af magasinet Songlines udråbt som “ones to watch”.Oprindeligt stiftet i 2015 som duo af Graham og Aidan. De vandt den prestigefyldte Danny Kyle Award under Celtic Connections, og nåede semifinalen ved BBC Radio 2 Young Folk Award 2016. De har turneret med bl.a. Sharon Shannon, Blazin’ Fiddles, Seth Lakeman og Liz Carroll.Klædt på med nye numre og et par debutsingler i baglommen – Waves and The Silver Fox – er Gnoss på vej til at etablere sig som en af Skotlands hotteste up-and-coming folk bands. Koncert kl 20.00 100,00 kr. Der er fællesspisning før koncerten for 80 kr. Færge billetten bliver refunderet ved indgangen. Billetterne kan købes på minlandsby.dk og ved indgangen Du kan reservere ved at købe billetten, reservere på Hjarnø FB eller sms/ring 60688397

apr
28
tirs
2020
Foredraget “Bliv her lidt længere” med TV-lægen Charlotte Bøving
apr 28 kl. 16:00 – 21:00

Har du lyst til en sjov og underholdende aften, hvor Charlotte Bøving giver dig inspiration til sund livsstil og til at leve livet, mens vi kan? Og ønsker du samtidig at støtte et godt formål? Læs mere og køb din billet her: https://www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk/om-efterskolen/camps-aktiviteter-og-besoegsdage/foredrag-med-charlotte-boeving Program for arrangementet:
Kl. 16.00: Guidet gåtur på Hjarnø med en lokal guide. Turen starter ved færgen og slutter på efterskolen

Kl. 17.30: Middag bestående af sunde lækkerier – bl.a. fra Hjarnø

Kl. 19:00: Foredrag med Charlotte Bøving. Det forventes at slutte ca. kl. 21.00
Du kan deltage i noget af programmet eller det hele.    Pris: Den store livsstilspakke:
Guidet gåtur med lokal guide på Hjarnø, sund og lækker middag og foredrag med Charlotte Bøving – 350 kr. 
  Den mellem livsstilspakke:
Sund og lækker middag og foredrag med Charlotte Bøving – 300 kr. 
  Den lille livsstilspakke: 
Foredrag med Charlotte Bøving – 200 kr.

maj
1
fre
2020
Et Døgn på Efterskole
maj 1 kl. 16:00 – 16:00

Er du nysgerrig på, hvad det der efterskole er for noget? Og overvejer du en efterskole med fokus på sundhed, styrke og selvværd? Så læs med her! For du har nu mulighed for at teste efterskolelivet, og det helt særlige fællesskab på Livsstilsefterskolen Hjarnø, i et HELT døgn og se om det er noget for dig. Det er GRATIS!
Døgnet er for dig, hvis du er mellem 11 og 15 år og hvis du vil prøve kræfter med at lave lækker sund mad, udfordre dig selv fysisk og booste dit selvværd sammen med en masse andre unge.

Vi holder Et Døgn på Efterskole ca. 4 gange om året, og det er altid gratis.

Læs mere her: https://www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk/om-efterskolen/camps-aktiviteter-og-besoegsdage/doegn-paa-livsstilsefterskolen-hjarnoe-flere-datoer

Back To Top